Varilux® x series™

Se din verden i detalj

 

Varilux® x series™

Se din verden i detalj

Varilux® X Series™

Glassene i Varilux® X-serien er Essilors beste progressive brilleglass og lar deg ta inn alle detaljer innen armlengdes avstand - og bortenfor - med høy presisjon. De lar deg nyte fremragende skarphet, glidende overgang og flyt i synsopplevelsen på nært og fjernt. Fordi du ikke trenger å lete etter det riktige punktet ved å vri på hodet, blir det mindre belastninger som kan gi nakke- og skulderspenninger.

opplever skarpt syn - på nært hold og på avstand - uten mye hodebevegelser*

Alt av betydning skjer innen armlengdes avstand

Varilux® X-serien adresserer noen av utfordringene man møter i en travel hverdag, der man ofte skifter mellom aktiviteter i armlengdes avstand: Se på telefonen, lese på notatblaokka, snakke med en kollega over bordet ... gripe etter kaffekoppen. Det man ser på som betydningsfullt, skjer veldig ofte innen armlengdes avstand. Ved å forstå dagens nye synsbehov, har Essilor redefinert synsutfordringene på nært hold - uten kompromisser. 

*Varilux® brukertester utført av uavhengig 3.part - Single-center study - Eurosyn - France (n=42), 2016.

Optimal individuell tilpasning

Varilux® Xclusive™ tilbyr det ypperste innen personlig tilpassede brilleglass. Individuelle målinger av ansiktsform, øyets form og rotasjonspunkt, valgt innfatning og måten du bruker øynene og kroppen på ved aktiviteter på nært hold, sørger for de aller beste glassene for deg og ditt syn.

Varilux S

Glassene i Varilux S-serien er et av våre mest innovative progressive brilleglass. De minimerer følelsen av ubalanse som ofte kan oppleves med standard progressive glass. Du ser klart i alle områder av glasset og du føler deg tryggere i bevegelse og i trapper.

Varilux Comfort 3.0

Varilux Comfort 3.0 er en ny og oppgradert versjon av tradisjonsrike Comfort. Nyere teknologi sikrer enda bedre komfort og lettere tilvenning sammenlignet med forrige versjon.

Enkel tilvenning og god komfort.

Godt egnet for førstegangs progressive brillebrukere, eller til de som ønsker et rimeligere men godt alternativ til våre mer avanserte Varilux design.

Gir deg komfortabelt syn i hverdagen, uansett avstand.

Hvor?
Finn din lokale Essilor-optiker

Finn din Essilor-optiker