Innovasjon er kjernen i alt vi gjør på Essilor

Innovasjon er kjernen i alt vi gjør på Essilor

Innovasjon er til grunn for alt vi gjør

Innovasjon har vært et strategisk fokus for oss siden vi begynte. For å respondere på utviklingen innen synshelse, har forskningen vår vært fokusert på å forstå behovene hos alle forbrukere og optikere innen tre områder: korreksjon, beskyttelse forebyggelse av øyesykdommer.

Anerkjente bedrifter

For syvende år på rad er Essilor rangert på listen fra Forbes Magazine over de 100 mest innovative selskapene i verden.

LES MER

Vi endrer verden

I 2015 var Essilor med på listen “Change the World” i tidsskriftet Fortune der selskaper fikk anerkjennelse for “doing well by doing good.”

LES MER

Visste du at...?

 

For øyeblikket investerer Essilor mer enn  €200 millioner hvert år i forskning for å dekke synsbehovene hos verdens befolkning.

Vår forskning & utvikling

Pionerer innen brilleglass

 

Vi er sterkt engasjerte i utviklingen av løsninger innen synshelse som kan hjelpe verden. Vi utviklet verdens første progressive brilleglass, Essilor Varilux®, og i årenes løp har vi revolusjonert behandlingen av vanlige synsproblemer – særlig med vår progressive brilleglass. 40 % av inntekten vår kommer fra produkter som er mindre enn 4 år gamle.

Fremskritt

  

Essilor Varilux® S Series er den mest teknologisk avanserte løsningen for aldersrelatert langsynthet. Vår målrettede forskning frembragte brilleglass som gir skarpt og klart syn samt en jevn overgang mellom avstander under alle forhold.

 

 

 

Avanserte coating-løsninger

 

Crizal® anti-refleks coating gir svært klart syn med uovertruffen holdbarhet, avstøtende egenskaper samt beskyttelse mot slag og riper. Coatingen inkluderer også omfattende beskyttelse mot det skadelige blå lyset og UV-stråler.

Det første adaptive brilleglasset

 

Vi var først ute med lettvekts plastglass, og vi inngikk partnerskap med PPG Industries for å utvikle Essilor Transitions® Adaptive brilleglas, de første lettvekts fotokromatiske brilleglassene. De er klare innendørs, men blir mørke i sollys.